dilluns, 21 d’octubre del 2013

INSPIRATS PER KEITH HARING

Un altre cop,els protagonistes del nostre últim treball de plàstica,van ser els mateixos nens i nenes. Amb la seva silueta original,ara fan part de la decoració de les finestres de la nostra escola,una decoració plena de color i energia.

L'objectiu principal va ser treballar el "COS" i explorar l'ús de la línia, però per poder fer possible aquesta activitat tan original, vam necessitar l'ajuda de les famílies,de manera que vam fomentar el valor de la col.laboració:













El resultat:



Estem especialment agraïts als voluntaris (la mamà de Núria,de Luis,de Noa i Alex i el papà de Inés), que sens dubte, van fer unes obres magnífiques:

Finalment, li donem les gràcies a la mamà de la Núria per dibuixar-nos unes figures molt divertides, inspirada també pel Keith Haring,i encara més mèrit tenen les seves obres ja que les va fer reciclant els petits trossos de paper que van quedar de les siluetes:



Pels que volen conèixer l'artista Keith Haring cliqueu al damunt,és una petita biografia:


2 comentaris:

  1. Som els papas de la Inés. Ens ha agradat molt participar en aquesta activitat i esperem poder tornar a participar en les properes activitats que es facin. Han quedat unes fotografies ben divertides.

    ResponElimina
  2. Me n'alegro que us hagi agradat participar,estic segura que hi tornarem a fer alguna activitat semblant. :)

    ResponElimina