dimecres, 23 d’octubre del 2013

COM TREBALLEM LA CASTANYADA A P5

Aquesta setmana hem començat a treballar LA CASTANYADA a l'escola.
Durant aquesta i la setmana vinent farem diferents activitats relacionades amb la Festa de la Castanyada, amb petits treballs, manualitats, cançons, dites i festaaaa.

Dilluns, el  primer que fem, és pintar i retallar en Marramameu, el gatet que sempre acompanya  la Senyora Castanyera, que el farem servir per decorar les finestres de la nostra aula. Mireu que xulos han quedat!!
Hem anat a la sala a veure el mural que tenim penjat, i ens hem trobat una bonica Castanyera acompanyada d'en Marrameu, que s'assembla molt al nostre.

                       

Dimarts i dimecres, confeguim un cistell amb castanyes. Després d'escoltar el conte de la Castanyera, que ens ha agradat molt, estem preparats per començar a treballar el cistell. Mireu com ho hem fet.....i gaudiu del resultat!!!

Començem pintant amb ceres:



Després de vernissar, punxonem i enganxem les castanyes a dins del cistell:


I....mireu que bonics!!! Aviat ens podrem emportar els cistells cap a casa!


Marxem cap a casa amb el nostre cistell, així de contents!!!




Dijous i divendres, continuem. És hora de conèixer la cançó "PER TOTS SANTS", i una DITA:



Divendres, en Tinet i l'Ovella ens han preparat un treballet. Amb unes castanyes i unes fulles de la tardor, confegim el Collaret de la Tardor:





A la classe, també cantem i ballem la cançó de FEM ELS PANELLETS i de LA CASTANYERA:



En Gonzalo i l'Hugo, aquest cap de setmana han fet panellets a casa, i avui els hem tastat. A més, la Maria també ha portat castanyes. Boníssimmmms!!!






Per últim, dimecres 30 d'octubre, les mames i papes de l'AMPA ens han preparat  la FESTA DE LA CASTANYADA, amb una visita molt especial...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada